SONY DSC
SONY DSC
SONY DSCSONY DSC

Har fått meg ny blogg. 

haovu.blogg.no

haovu.blogg.no

haovu.blogg.no


Håper dere enda vil følge meg!

Hva er det du liker med deg selv? Øyenbrynene mine, leppene, hudfargen og personeligheten tenker jeg.

Er du homse som alle skal ha det til? Haha nei jeg er ikke homse.

Er du og Melina Johnsen bestevenner og har dere god kontakt? Vi var bestevenner, vi er ikke venner nå lenger. Dessverre.

Bruker du sminke? Nja

Hvis ja, hva bruker du? Jeg fyller bare inn øyenbrynene mine. Gjør ikke særlig mer. Helt ærlig ser jeg ikke på det som sminke. Øyenbrynene føler jeg liksom at jeg må ordne uansett.

Hvordan jeg ordner øyenbrynene mine kan du se her.

Hva har du tenkt til å gjøre etter videregående? Jeg har egentlig ikke peiling. Jeg er så skole lei nå, dere aner ikke. Men jeg tar det som det kommer.

Har du noen i kikkerten akkurat nå? Umh kanskje!

Hvordan har du det? Jeg har det bra! Som sagt, er bare skole lei. Å det ødelegger veldig mye. Men har veldig mye til å se fram til og jeg er lykkelig.

Dine aller bestevenner? Har ingen "bestevenn", men veldig mange gode venner. Om dere skjønner. Skulle gjerne nevnt alle sammen, men ender alltid opp med at jeg glemmer noen.

Har du flest jente- eller guttevenner? Jentevenner helt klart. Jeg er definetivt en av jentene.

Hva hadde du i snitt i jul? Det er privat. Eller jeg har ikke regna det ut.

Hvilken linje og skole går du på? Jeg går på design og håndverk på Glemmen.

Hva er drømmeyrket ditt? Ønsker å skape mitt eget motehus.

Dette var noen spørsmål fra spørsmålsrunden jeg hadde for lenge siden, hadde vist glemt å svare! Så jeg svarer nå. Bare å spørre mer om dere lurer på noe. 


Disse 3 tingene er på vei hjem til meg akkurat nå! Alt er fra Nelly.com

Like or dislike?Har sett gjennom arkivet mitt på blogg å sett gjennom noen bilder jeg har tatt. Er mange flere! Startet denne bloggen 22. November 2009. Men de bildene er så drit stygge av meg så det er det ingen som får se, dessverre! Tror ikke dere vil se dem heller, uff. Jeg startet hvert fall denne bloggen 22. november 2009. Så jeg har holdt på ganske lenge, men har ikke vært aktiv hele tiden. Nå blogger jeg på fult, prøver hvert fall å fått lagt ut bilder hver dag. Oppdatere bloggen så ofte som mulig.Har gått bra hittil. Jeg blogger mest fordi jeg syns det er morsomt, å kunne ta bilder og dele det med de som liker det. Syns det er morsomt å har tenkt til å forsette med dette litt lenger. Kommer ikke til å blogge for alltid. Bloggen er en hobby, tjener ikke penger på den. Blogger kun fordi jeg selv syns det er gøy. Håper dere forsatt vil følge bloggen min! Lik gjerne Facebook siden min her.


Foto: Emilie Skaget
Skjorte fra Dressmann. Bukse fra Zara. Sko fra HM.

Har ikke bare en blogg hvis folk tror det (håper virkelig ikke det.) Her er de andre sosiale nettstedene du kan finne meg.

Facebook
Jeg har en Facebook profil, bruker den som alle andre. Dele ting, se på ting osv. Den finner du her. Også har jeg en annen Facebook bruker for bloggen hvor du kan like bloggen. Den finner du her.

Instagram
Legger daglig ut bilder på Instagram samtidig som jeg gjør det på bloggen. Legger som vanligvis ut bildene på Instagram først før dere får se de på bloggen. Så følg meg der om dere ønsker det. Kanskje jeg følger dere tilbake! @haovu eller klikk her.

Twitter
Twitter er det nettstedet hvor jeg kan være stygg og ekkel uten at folk bryr seg om det. Så hvis du vil se min stygge side. Følg meg der! @haopvu eller trykk her.

Tumblr
Bananahao.tumblr.com Bruker aldri Tumblr, men har den bare for å ha. Kanskje jeg oppdaterer den etterhvert.

Snapchat
Om noen vil ha stygge bilder av meg. Snap meg! @haovu

Ellers kommer jeg ikke på mer. Er vell dette jeg pleier å bruke daglig. Snapchat og Tumblr bruker jeg ikke så ofte. Men valgte å nevne det i tilfelle noen ville ha det. Svarer på snap noen ganger om iPhonen ikke er så treig.
Jakke fra Runwaydreamz (Direkte link til jakken her). Bukse fra Zara. T-skjorte fra Cheap Monday.

Elsker denne jakken fra Runwaydreamz!! Er favoritt jakken min. Liker ikke å bruke den så ofte, føler den blir så oppbrukt da. Så sparer den til spesielle anledninger. Jakken er egentlig litt liten, den passer akkurat. Jeg har min i strl XS, burde egentlig hatt hvertfall S. Tror den hadde passa perfekt i M. Kjøpte den til billigere pris av Caroline, så jeg klager ikke!

Hva syns dere om jakka?
Inspiria med klassen i dag

Noe av det kleineste med å blogge, er å ha spørsmålsrunder. Har dere noe dere lurer på så kan dere bare stille spørsmål i kommentarfeltet, så svarer jeg en annen gang. Jeg svarer ikke på useriøse spørsmål også kommer jeg til å bla over stygge kommentarer.


Genser fra H&M, Jakke fra Zara, Bukse fra Nudie Jeans, Sko fra H&M, Briller Ray-Ban


Skjorte fra Atlant, Genser fra Weekday, Jeans fra Nudie Jeans

Kom hjem for litt siden etter å ha vært med Nathalie og trent. Er ganske sliten nå. Tenkte å bruke resten av lørdagen på å se en serie og bare slappe av. Har dere forresten en serie dere vil anbefale meg? Kunne egentlig trengt det. Så har jeg vell noe å gjøre i morgen også.


@haovu

Som sagt. Så blogger jeg svært sjeldent. MenInstagram er noe jeg bruker daglig. Så om dere ønsker så kan dere følge meg der. Klikk her eller søk på @haovu på mobilen. Om dere legger igjen Instagram profilen deres på kommentarfeltet så kan jeg nok sjekke ut profilen deres. Kanskje jeg begynner å følge deg å?
H&M


WEEKDAY


GANT


KICKS


MONKI

Begynner på nytt med blanke ark. Håper dere vil forsette å følge meg!

<3<3

Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2014 » August 2014


This blog is written by Hao Vu. Hao is a 18 years old fashionblogger from Norway. Enjoy!

Contact:
haopvu@hotmail.com

hits