1.juni. (2.juni i dag. Dette innlegget er fra dagen i går) Det er offisielt sommer! Å det er herlig. Det pøs regna i rundt 10 minutter, men det var stekende sol ellers så jeg er fornøyd. Dro til Vispen, så til Camilla på dagen, så senere på kvelden dro vi til Hvaler. Hadde det veldig bra, er bare sliten nå! Skal dra å trene nå snart, føler det trengs.
<3<3

Grunnen til at jeg ikke har blogget så mye er fordi det har vært så fint vær. Fint vær, mye å gjøre. Prøver å utnytte det fine været når vi har det. Derfor jeg (sikkert ingen heller) ikke liker vinter, fordi da er det ikke så mye å gjøre.
Veldig koselig på Oslo tur med klassen! Fikk med meg noen ting hjem og er fornøyd. Hadde tatt flere bilder men orket ikke å laste og redigere de mer. Men ble en del bilder til dere. Var ikke så mye mer. Bildene forklarer en del. Vi var på Astrup Feamley museet som ligger i enden av Aker Brygge. Etter vi var der dro vi å shoppet på Karl Johan. Nå er jeg hjemme.
Kom nettopp hjem fra treninga da Leif ringte å spurte om jeg ville finne på noe med han og Joakim. Så de kjørte hjem til meg. Vi satt ute på verandaen men gikk inn i stua siden jeg ble angrepet av mygger. Så bestemte vi oss bare for å gå ut å ta noen bilder. Kan vise dere resten senere!
Heihei!
Mamma kom hjem fra London i går så jeg har endelig kamera igjen. Skal ta noen snaps etterpå å, også skal jeg trene. Bildene over er bare noe bilder av rommet mitt! Sto også opp med at det var utrolig varmt, deilig at sommeren kom tidlig i år å!


Shorts Levi's

Ryan Sheckler bør passe seg for meg, siden jeg er best. Kødda. Ikke la dere lure, jeg er drit dårlig på skateboard.


Herregud så koselig jeg hadde det i går! Bortsett fra at det var alt for varmt, men skal ikke klage. Heller det enn regn. Dere ser hva jeg har gjort på bildene over. Har vært litt over alt. Nå skal jeg til Oslo! Tar ikke med kamera denne gangen. Første gang jeg ikke tar med kameraet til Oslo. Men orker ikke bære rundt på det siden den er så tung.

Bilder fra i dag:

Malin, meg og Aurora<3<3

Har stått opp tidlig siden fredag pga dømming. Er dritt lei og drit sliten, gleder meg til dette er over så jeg kan få tilbake masse søvn. Kødda, de er skole over i morgen. Faen. Jaja, ellers er jeg veldig fornøyd med cupen i år! Uheldig med været bare, har vært ute å dømt så jeg er sannsyneligvis syk. Ellers dro noen av dommerne til Katti for middag, som var koselig! Er det noe som er diggere enn mat så er det garantert gratis mat.

Veldig dårlige bilder, men det var fordi lyset her var så dårlig. Derfor ble det svart/hvitt bilder! Hadde det hvert fall veldig koselig i dag. Jamila, Mirela og Ivanna kom på besøk. Vi så på "Life as we know it" og "Black Christmas". Ville ikke se på skrekkfilm men jentene måtte absolutt se på. Filmen var ekkel og fæl, anbefaler ikke til de som ikke liker skrekk og gru. Ellers var det koselig. Også skal jeg dømme i Fredrikstad Cupen i morgen som jeg har fortalt flere ganger. Blir bra tenker jeg!

Sliten. Gruer meg til uka kommer, skal dømme Fredrikstad cupen hele helgen som jeg fortalte. Uten at i morgen for da kommer noen av jentene over på besøk. Det blir koselig! Ellers skjer det ingenting spennende, kutta meg. Henger litt etter med cut for Bieber dessverre. Ellers skjer det ingenting, så slutter å skrive nå. Vi snakkes!
Vet ikke hvor brillene er fra. Men tror de er fra HM. De er også grønnskjære, syns ikke så veldig godt på bildene.

Veldig fornøyd med været i dag, synd jeg må være inne hele dagen å dømme håndballkamper. Håper på flere dager som dette. Ser at folk allerede har begynt å sole seg, for meg er det alt for tidlig. Men fint vær er det! Håper på sydenvær i Fredrikstad/Sarpsborg som det var i fjord.


Bukse fra Nudie Jeans.

Er ikke så brun i virkeligheten. Okei jo kanskje. Må roe ned solarium bruket mitt. Men ellers har jeg vært i Sarpsborghallen å dømt Olav's cupen i hele dag. Er sliten og skal bare slappe av resten av kvelden. Ellers har blogg.no valgt ut meg som ukens blogg! Så jeg kommer på forsiden på mandag. Blir veldig kult og jeg gleder meg veldig til å se hvordan innlegget vil se ut. Ha en fin lørdagskveld alle sammen!

Jeg er så dårlig på overskrift, men det er ganske vanskelig. Tror de andre bloggerne har det samme problemet med å finne en overskrift som passer alle innleggene. Men det får duge!


Er ikke noe mer jeg trenger å tilfløye tenker jeg. Skole i morgen, frister virkelig ikke..


<3<3

Tenkte jeg skulle skrive slike innlegg hver måned. Veldig morsomt å se tilbake på gamle bilder! Ikke at disse er så gamle, men det var veldig morsomt uansett om dere skjønner. I følge bildene over har jeg tatt veldig mange bilder av folk, handlet mye på Fretex med Emilie og kost meg rett og slett. Dette skal jeg gjøre hver måned. Så vær forberedt på at slutten av måneden så legger jeg ut slike innlegg. Håper dere liker det! Ellers var jeg ute i dag og tok bilder av Marcus. Gikk veldig bra og han var veldig flink. Dere ser bildet av han nederst på venstre hjørne på collagen over. Legger kanskje ut flere bilder på bloggen om det er greit for han.

Yo!

I går dro jeg til Østfoldhallen for å møte Amalie og Kimblery, vi var der bare i en time/halv times tid. Men det var koselig å se dem igjen!


Kimblery og Amalie.

Senere på kvelden dro jeg på bowling med gutta. Jeg vant hvis dere lurte. Jeg er best. I dag dro jeg til Kongstenhallen for å se på noen Bring kamper med noen av gutta. Nå er jeg hjemme. Tatt av og på selvbruning og skal slappe av resten av kvelden. Har ikke peiling på hva jeg skal i morgen, så hvis noen av dere vil finne på noe med en ensom gutt så bare si ifra. 
Emilie og Rolf

Vi har hatt besøk av kronprins Haakon i dag!  Så var full kaos i dag, men det gikk bra. Skal ut med Josefine og Rolf nå, også senere skal jeg trene. Lenge siden nå! Vi snakkes, ha en fin dag folkens!Foto: Emilie Skaget (Link til bloggen)
Solbriller fra TGR. Hvor resten av tingene er fra finner du her.

Elsker disse brillene. Dere får dem kun for 30 kr på TGR. De har også andre briller der, men disse var kulest. Ellers så skal jeg gjøre lekser og skrive søknad/cv i hele dag. Skal på møte etterpå også. Så er vell det jeg skal gjøre i dag. Kjøpte meg en selvbruning i går fra merket ST.MORIZ. Det er den bloggerene pleier å bruke utenom XEN-TAN.  Så det er vell det jeg skal gjøre i dag! Haha.

Om noen av dere er flinke med cv og søknad så kan dere kontakte meg på Facebook. For jeg trenger virkelig hjelp. På forhånd takk! 


Jakke fra Fretex. Skjorte fra American Apparel. Bukse fra Zara.

Emilie trengte modell for foto-oppgaven sin, så jeg stilte opp! Har stilt opp en gang før. Alltid like morsomt fordi Emilie er så herlig å være med, samtidig som ho er kjempe flink til å ta bilder. Så får jeg oppdatert bloggen litt også. Besøk bloggen hennes her! Flinke Emilie som tok bildene over<3<3

Hva syns du om bildene? 


Jakke fra Volt og sko fra Session.

Kjøpte også en plumper fra Kicks i merket Smashbox. Men glemte å ta bilde av den. Den ser hvert fall sann her ut (Klikk her). Har tatt liten bloggpause. Hadde ikke noe å blogge om samtidig som jeg ikke orket. Men blir bedre når det blir varmere ute, så får jeg bedre bilder og mer inspirasjon. Men om dere vil så kan dere følge meg på Instagram. Oppdaterer oftere der enn her. @haovu
Noen som spurte om hvorfor jeg ikke skriver hvor mye ting koster osv. Det er fordi det har dere ikke noe med. Vil rett og slett holde det for meg selv. Dere finner jo tingene i butikken og legger vell ut link om jeg handler på nett. Så dere finner jo det ut om det er så viktig.


Klippa meg kort! Veldig kort. Er kortere i virkeligheten. Josefine som klippa meg! Veldig fornøyd, deilig å kvitte seg med det lange og tjukke håret. Skal snart til posten for å hente Fanny Lyckman genseren min fra Nelly! (Denne her). Gleder meg til å hente den. Etter det skal jeg trene og kanskje spise hos Melina. Så legger antageligvis ikke noe innlegg i dag. Vi snakkes! Kos dere :-)

1. Jeg har et mellom navn også. Det er bare de nærmeste vennene mine som vet. Bruker ikke det navnet pga personelige ting. Vil ikke legge det fram på bloggen. 2. Jeg går på "Design og håndverk" på Glemmen. Hvis dere ikke viste det. 3. Vil bli klesdesigner når jeg blir stor. Jobbe med mote evt. 4. Blablablabla 5. Jeg bruker ikke sminke. Bare fyller inn øyenbryna. Syns ikke det regnes som sminke. 6. Jeg spiller håndball. Har ikke skrevet det på bloggen tror jeg. Men jeg spiller hvert fall håndball. 7. Har spilt siden begynnelsen av 8ende. 8. Jeg har Twitter! Følg meg her.

Acne Paper 13th Issue Spring 2012

9. Jeg elsker mat og spiser som regel hele tiden. 10. Hater å bruke penger. 11. Klarer ikke å spare, faen. 12. Jeg satt en iPhone i mikroen. Den eksploderte. 13. Jeg gjør det bra på skolen, bortsett fra matte. Jeg virkelig hater matte. 14. Vet ikke hva som er favorittmaten min. Alt er så godt. Mat<3<3 15. Jeg syns det er sykt kleint å blogge. Vet ikke hvorfor jeg gjør det. 16. Jeg snakker med meg selv hele tiden. Det hjelper veldig og hindrer meg fra å bli gal. 17. Aldri vært i noen forhold. Liker ikke det ordet, høres skummelt ut. Forhold. 18. Alkohol er ikke godt. Æsj. 19. Jeg har ingen forbilde eller ingen jeg ser opp til. 20. Jeg er ikke gay. 21. Jeg blir litt lei meg når folk spør om jeg er gay, fordi det vekker opp dårlige minner og opplevelser. 22. Jeg har egentlig ingen fast bestevenn. 23. Jeg jobber på Bohus, haha. 24. Favoritt parfymen min er Zara Man Gold. 25. Jeg har så mange kviser i trynet at jeg blir lei meg. 26. Jeg har ikke dårlig selvtillit, men jeg er veldig sjenert. 27. Med mindre jeg føler meg trygg hos den personen og vet at ho/han ikke dømmer meg. 28. Jeg tror ikke på rykter og alle skal få en sjanse hos meg. 29. Har egentlig ingenting mer å si. 30. xD

Selv om noe av det jeg skrev virker som om at jeg klager over livet eller noe så gjør jeg ikke det. Jeg er kjempe fornøyd og kunne ikke hatt det bedre. Det som har skjedd har gjort meg til den jeg er i dag. Dessverre, haha. Men kunne ikke vært lykkeligere, jeg er så glad og fornøyd. Har så mye å se fram til. Så å sutre og klage har jeg ikke tid til. 

Haha creds til deg om du leste alt. 

Har jo sikkert klaget flere ganger på hvor rotete rommet mitt er. Endelig har jeg ryddet det!! Så nå er det rent og pent her. Vi får se hvor lenge det varer da! Skal bli flinkere til å holde det rent, selv om jeg sier det hele tiden så skal jeg prøve å holde det denne gangen (Selv om jeg sier det hele tiden også.)...... Even this picture is messy

Ligger klær overalt. Gidder ikke å rydde det. Fordi jeg er så sliten. Jeg gidder ikke. Kom hjem fra jobb for litt siden. Trudde jeg skulle grine da jeg så rommet. Ville ikke rydde det. Men må jo det en gang. Men orker ikke nå. Haha jeg gidder ikke å rydde rommet mit men å ta bilde av rommet og skrive et innlegg om det gidder jeg. Hahha logisk. Nei. Komplisert. Ja.

Emilie og Iselin

God morgen! Hadde det bra hos Emilie i går. Tok noen bilder, så skal redigere de også legger jeg de ut etterpå eller i morgen. Bildet over er fra kvelden. Redigerte det på Catwang på iPhone. Også redigerte jeg fargen på Pixlr.com om dere lurte på det. Nå skal jeg rett over til Sverige for å jobbe med Elise. Skal jobbe der fra i dag til onsdag. Så kommer sannsyneligvis ikke til å blogge da. Men etter det legger jeg sikkert ut noen innlegg.

Hva skal dere i dag? 

God morgen!
Sto opp til varme og et helvettes rotete rom. Så i dag skal jeg rydde rommet, trene også senere på kvelden stikker jeg ut. Skal hjem til Emilie og ferie henne<3<3<3 Tar med kameraet så blir forhåpentligvis noen bilder. Ellers så skal jeg jobbe i halve ferien. Så fra søndag til onsdag så blir det forhåpentligvis ikke noe blogging. Vi får se!

......Også ser jeg dette. Kan ikke huske at jeg har mistet det i bakken eller gjort noe for at det skal knuse. Sikkert noen av mine klønete venner som mistet det i bakken og ikke tørr å si ifra. Faen. Dekslet er fra HM til dere som lurte på det.

Hei!

Skulle egentlig trene i dag, men det rakk jeg ikke. Så jeg trener heller i morgen. Dro ut å spiste med jentene. Charlotte, Ina, Amalie og Anniken på Chang Cheng. Koselig! Senere på dagen dro jeg ut for å ta bilder av av/med Thea. Var veldig kaldt men bildene ble veldig bra så vi er begge fornøyde! Kan legge ut bildene på bloggen senere så dere får se. Var med andre folk senere på kvelden også før jeg dro hjem til Melina på kvleden. Så jeg er sliten nå! Ligger hjemme å slapper av nå. Legger meg vell snart. Stå opp tidlig for å trene og være med Karoline i morgen. Vi snakkes!


Meg og Charlotte<3


Amalie og Anniken


Stine


Stian og TheaLes mer i arkivet » August 2014 » Mai 2014 » Mars 2014


This blog is written by Hao Vu. Hao is a 18 years old fashionblogger from Norway. Enjoy!

Contact:
haopvu@hotmail.com

hits