Bukse fra Zara.

Var allerede noe småhull på buksene da jeg kjøpte de, men fant ut at jeg ville gjøre noe mer med de. Så tok frem sandpapiret og pussa. Hva syns dere?Håper det er flere enn jeg syns at en "See through" clutch/bag er drit kult. La mitt elsk på det med en gang jeg så Fanny Lyckman bruke det og samtidig en av de var i kolleksjonen hennes for Estradeur.


Fra Runwaydreamz


Monki

Var like før jeg kjøpte meg disse platform skoene fra Monki. Det som hindra meg var at de var helt jævlige å gå i. Angrer litt nå. Alle vennene mine syns de var stygge, noen likte de. De fleste likte de ikke. Men jeg elsker de!


Skjorte fra HM. Solbriller fra Ray-Ban.

Skjorta er egentlig veldig harry og stygg, men det var bare noe med den jeg likte. Var en kort skjorte, men klippet av armene så den ble til en vest. Veldig usikker på hva jeg kan bruke den med. Men syns den ble kulere når jeg klippet av ermene!

Like or dislike?


Shorts fra Levi's. Sko fra Toms.Nike

Kom nettopp hjem fra Sats. Er drit sliten og trøtt, så legger meg nå snart. Ville bare oppdatere bloggen først! Må ta igjen den tiden jeg ikke har vært på trening, har vært opptatt hele forrige uke så har ikke fått trent. Men nå er jeg på igjen! Som dere sikkert har lagt merke til også er at jeg er ukens blogg! Syns dette er kjempe morsomt og jeg vil takke Johanne Norstrøm og Blogg.no for å ha valgt ut meg som ukens blogg. Blir så glad! Dere kan lese intervjuet eller artikkelen her. Ellers så er det link på forsiden og under topplisten. Takk igjen!"Sommer. Solbrun hud. Grillkvelder. Solbriller. Bade. Is. Jordbær. Shorts. T-skjorte. Converse. Varme. Venner. Kos. Festivaler. Bilder. Sommermusikk. Ferie. NULL SKOLE. Er så mye jeg ser frem til nå, å det jeg gleder meg mest til må være sommeren!!! Har ikke ord. Dritt lei skole nå. Vil ha fri, vil drite i alt som har med skole å gjøre. Sommer, jeg trenger deg nå. Klarer ikke å vente."


Alt fra Nelly.

Nå som vi går over til litt mer solfylte dager så er det naturlig at svart byttes ut med hvitt. Har allerede begynt å handle inn sommerklær. Er viktig å være forberedt. Jeg i alle fall er klar for sommer!Olajakke fra Levi's. Vest fra Zara. Skjorte fra Dressmann. Bukse fra Monki.

Too much? Eller kanskje ikke. Jeg likte det faktisk. Kanskje litt mye. Hva syns du?


Liten sneakpeak. Flere bilder vil komme! Bildene er tatt av Emilie Skaget, besøk bloggen hennes her!

Hei!
Kjøpte inn en flaske med klor her om dagen og lekte litt med klærne. Tenkte å lage en dip dye og tie dye genser! Å lage dip dye er enkelt, du dypper bare underdelen av genseren eller toppen din i klor og lar den være der i noen timer. Tie dye er like enkelt, du surrer genseren eller toppen rundt i strikk, også legger du den bare oppi kloret. Følg Kristine Ullebø sin oppskrift her. Der viser ho med bilder, så dere skjønner mer. Men det er veldig enkelt!

Tie Dye:Dip Dye:Er mest fornøyd med tie dye genseren, fordi fargen ikke ble så oransj og ble litt mer lilla/blått. Den med dip dye ser ut som ild. Vet ikke om jeg likte det eller ikke, får gi det en sjanse! NB! Husk å legge klærne i vann før dere legger klærne i klor. Fordi kloret er ganske sterkt og hvis du ikke legger det i vann vil klærne gå i stykker.

Hva syns dere?

Folk spør meg hele tiden åssen jeg redigerer bildene mine på Instagram. Hvordan jeg får hvit ramme/kant rundt bildet, hvordan jeg legger et bilde over et annent bilde, hvem app jeg bruker osv. Tenkte å forklare smått og enkelt nå.


Hvis du vil ha en hvit ramme/kant på bildet ditt så kan du enten redigere det på Paint. Ellers så kan du enkelt laste ned "Montage Lite" på iPhone (Funker sikkert på andre mobiler å.). Det står veldig enkelt og greit hvordan man gjør det der! Du bare trykker der de ber deg om å trykke, også bare velger du det bildet du vil ønsker. Bildet over redigerte jeg på Paint.


Hvordan man får et bilde over et annent bilde kan du gjøre på Paint på pcen og Montage Lite på iPhone. Hvis du bruker Paint så velger du først bakgrunnsbilde du vil ha. Også tar du et annent bilde du vil ha over å kopierer og limer inn. Det samme gjør du på Montage Lite, du velger det bildet du vil ha som bakgrunn først, også tar du det andre du vil ha i et lite format over til sist.


Hvis du vil ha runding så kan du laste ned appen "Frame Swagg". Den kan du også bruke til å lage collage og du kan legge til flere bilder.

Ellers så handler det bare om å være kreativ å prøve ut nye ting. Har sett at folk bruker trekant og kors rammer, tror du kan få gjort det på Paint faktisk. Ellers redigerer jeg lys, kontrast og farger på Pixlr.com. Veldig genial side, å det er gratis! Du trenger ikke å laste det ned. Veldig enkelt å bruke. Fikk du ikke svar på noe over her, eller om det er noe mer du lurer på så kan dere sende meg melding på Facebook eller legge igjen en kommentar på bloggen.


Veldig mange som lurer på hvor skjorta mi er fra. Den har jeg kjøpt på Dressmann. Men den var i hel denim stoff. Altså ensfarget. Hadde veldig lyst på en "Dip Dye" skjorte. Så jeg spurte vennina mi Radka om ho kunne gjøre det for meg, siden ho har gjort det før med olajakka si. Ho sa ja og jeg ga ho bare skjorta. Fikk den tilbake med hvitt underdel. Ble utrolig fornøyd! Bruker den ofte og den er en av mine favoritter. Vurderer å gjøre dette på flere av klærne mine. Utrolig kult og enkelt! Tror ho bare dyppet skjorta i klor, hvis dere lurte! Hvor lenge den skal være i kloret aner jeg virkelig ikke. Dere får spørre ho selv eller søke det opp, dere finner mange filmer på YouTube hvor de forklarer hvordan man gjør det. Bildet er forresten tatt av fine Emilie! Ho trengte en mannlig modell til en foto-oppgave, så jeg stilte opp. Besøk gjerne bloggen hennes her.


Melina Johnsen

Var ute og tok bilder av Melina i stad. Vi dro til gamlebyen. Bildene ble bra, virket som Melina ble fornøyd også. Bildene over ble tatt inne før vi dro ut, kan legge ut bildene fra da vi var ute en annen gang. Hva syns dere om bildene/bildet? 
Link til jakken her.

Dro til Moss i går sammen med Melina for å møte Caroline, eller hente jakka over. Jakken er i strl XS/S og den passet akkurat. Skulle gjerne hatt den i en størrelse større. Men den sitter bra på så jeg er veldig fornøyd. Jakken er unisex så gutter kan bruke den å. Jakken var også mye finere i virkeligheten. Trudde stoffet var tynt, men den var ganske tykk og deilig. Jakken er definetivt mye finere i virkeligheten! Er så fornøyd, takk Caroline❤❤

Ellers så sov jeg hos Melina i går kveld med Christoffer. Vi så på skrekkfilm, men den var så kjedelig så vi nesten sovnet. Så vi la oss i steden for vi. Ellers har vi kost oss og spist masse dritt. Så i morgen skal jeg på Sats. Hva har dere gjort i helgen?
Thea Johnsen

Var ute å tok bilder av Thea. Bildene ble bra! Thea virket veldig fornøyd. Haha. Var jeg som sminket og ordnet ho, til dere som lurte.
Hva syns du om bildene? 

Cheap Monday

I dag har vært en lang dag! Akkurat som de andre dagene. Er så dritt lei skolen. Lengter bare etter helg. Skal til Moss for å være med på elevforsamling. Jeg blir  der fra fredag til lørdag. Tar med kameraet og pcen også, så jeg blogger om det er nett der. Noe det muligens er. Vi får se! Ellers bare legger jeg ut et innlegg på søndag etter jeg har vært på samling. Var også ute å tok noen bilder med Nathalie som dere ser, hva syns du om bildene?Genser fra H&M, Solbriller Ray-Ban

God morgen!
Stop opp for litt siden. Håret ut i alle kanter og var kjempe varm! Deilig med litt sol nå. Har akkurat spist frokost, så nå skal jeg bare ordne meg før jeg drar å trener med Mariel. Etter det skal jeg til Østfoldhallen med Karoline for å se på Gabriel. Besøk bloggen hennes her!

Lagde forresten et lite bildedryss om hvordan jeg ordner øyenbryna mine i stad. Men jeg ble ikke noe fornøyd med bildene, lyset eller noen ting. Så jeg velger å ikke legge den ut. Men jeg bruker kun produkter fra Mac og jeg bare fyller inn farge. Trenger ikke tegne så mye fordi øyenbryna mine er formet slik som jeg vil allerede. Spør meg på Facebook om det er noe mer du lurer på!

Kommer et innlegg senere i dag!

Hei!
Mamma har vært i Tyrkia i en uke, ho kom hjem i natt. Mamma tok med kameraet mitt så derfor har jeg ikke blogget på grunn av mangel av kamera. Men ho kom hjem med mange bilder som jeg har tenkt å vise dere. Har valgt ut de brukbare bildene. Håper dere liker de!Les mer i arkivet » August 2014 » Mai 2014 » Mars 2014


This blog is written by Hao Vu. Hao is a 18 years old fashionblogger from Norway. Enjoy!

Contact:
haopvu@hotmail.com

hits