Blå/grå genser fra Weekday. Grå og blå strikka genser fra HM. Rød/rosa strikka genser fra Ruffle and Bow. Nude fersken genser fra Monki. Hvit genser med kjetting detaljer fra Fanny Lyckman for Estradeur.

Skulle bare velge 3 av mine favoritt gensere. Men valget var vanskelig så jeg valgte fram 6 i steden for. Elsker alle genserene mine, men disse er de jeg bruker mest.Fra Topman, Nelly, Acne, Weekday og Cheap Monday.

Gira på farger! Håper så mange som mulig går med farger i stedet for svart og hvitt denne sommeren.

Hvordan Weekday i Oslo så ut sommer. Digger det!


Versace

Det fins sykt mange flinke modeller. Cara Delevingne, Joan Smalls, Daphne Groeneveld osv.. Men helt ærlig så er Lindsey Wixson favoritten min. Ho har en spesiell look som gjør ho så fin, tenker det er en grunn til at ho er med på så mange mote reklamer og moteshow. Lindsey har vært modell for Mulberry, Alexander McQueen, Jill Stuart, Versace, Chanel og Miu Miu. Lindsay startet karieren sin i 2009, så ho startet sa ho var 15 år (!!!!). Dere kan lese mer om ho her.


Louis Vuitton


Valentino


Fendi


Givenchy


Etro


Dolce & Gabbana


Burberry

Noen av favorittene mine fra Fall/Winter 2013/2014. Favoritten min var helt klart Louis Vuitton. Jakken fra 0:53 er til å dø av!!! Ja, er lov å drømme. Koster sikkert en del. Den var mye finere enn Parajumpers.  Må være den fineste jakka jeg har sett. Hadde gjort alt for den. Husk å sette på høy kvalitet!!!


Dolce and Gabbana. Louis Vuitton


Saint Laurent


Prada


Burberry

Så mye fint!! Så lite penger. Skulle ønske jeg hadde alt sammen. Kanskje en dag, kanskje. Jakken og skoene fra Saint Lauren (YSL) og klokken fra Louis Vuitton falt mest i smak hos meg. Aldri sett en så fin klokke som denne. Slår virkelig alt.

Har vært så opptatt i det siste så har aldri hatt tid til å vært innom Zara osv. Men i dag hadde jeg det, ble veldig posetivt overasket over hvor mye fint de hadde fått inn. Veldig lenge siden jeg har vært i Oslo også så har ikke fått titta der heller. Men såå mye fint!! Er ikke særlig glad i vesker egentlig, men disse syns jeg var veldig fine. Den eneste vesken som er i tankene mine må vell være Mulberry Brynmore! Zara Woman har mye fint de også, bare å ta en titt.Hva syns du?


Trykk på tannhjulet og endre kvaliteten til 1080p.

Hva syns dere om årets Victoria's Secret show? 

Les mer i arkivet » August 2014 » Mai 2014 » Mars 2014


This blog is written by Hao Vu. Hao is a 18 years old fashionblogger from Norway. Enjoy!

Contact:
haopvu@hotmail.com

hits