Veldig koselig på Oslo tur med klassen! Fikk med meg noen ting hjem og er fornøyd. Hadde tatt flere bilder men orket ikke å laste og redigere de mer. Men ble en del bilder til dere. Var ikke så mye mer. Bildene forklarer en del. Vi var på Astrup Feamley museet som ligger i enden av Aker Brygge. Etter vi var der dro vi å shoppet på Karl Johan. Nå er jeg hjemme.
Bukse fra Zara.

Var allerede noe småhull på buksene da jeg kjøpte de, men fant ut at jeg ville gjøre noe mer med de. Så tok frem sandpapiret og pussa. Hva syns dere?
Kom nettopp hjem fra treninga da Leif ringte å spurte om jeg ville finne på noe med han og Joakim. Så de kjørte hjem til meg. Vi satt ute på verandaen men gikk inn i stua siden jeg ble angrepet av mygger. Så bestemte vi oss bare for å gå ut å ta noen bilder. Kan vise dere resten senere!Håper det er flere enn jeg syns at en "See through" clutch/bag er drit kult. La mitt elsk på det med en gang jeg så Fanny Lyckman bruke det og samtidig en av de var i kolleksjonen hennes for Estradeur.
Briller fra Ray-Ban. Genser fra HM. Skjorte og shorts fra Zara. Belte fra Jack & Jones. Sko fra Toms.

Hatt en skikkelig bra sommerdag i dag! Som dere ser har jeg vært ute med Iselin (Dere kan lese om det her.). Akkurat nå så rydder jeg rommet mitt (Også skriver jeg dette innlegget her da), blir alltid så rotete når jeg skal finne ut hva jeg skal ha på meg. Jeg lover dere det ser helt jævlig ut. Kan vise dere det en gang!

Skulle egentlig trene i dag, men så ødela Iselin hele planen min da ho spurte om jeg ville bli med ut i sola. Angrer ikke på at jeg dro ut i sola, utrolig deilig og varmt. Kom akkurat hjem, sitter med deilig mat ute på verandaen å soler meg enda mer. Dere kan se over hva det er vi har gjort i dag. Bare ligget på stranda å solt oss, snakket i evigheter og kost oss.
Heihei!
Mamma kom hjem fra London i går så jeg har endelig kamera igjen. Skal ta noen snaps etterpå å, også skal jeg trene. Bildene over er bare noe bilder av rommet mitt! Sto også opp med at det var utrolig varmt, deilig at sommeren kom tidlig i år å!


Fra Runwaydreamz

Genser, skjorte og shorts fra HM. Jakke fra Issue 1.3.


Blå/grå genser fra Weekday. Grå og blå strikka genser fra HM. Rød/rosa strikka genser fra Ruffle and Bow. Nude fersken genser fra Monki. Hvit genser med kjetting detaljer fra Fanny Lyckman for Estradeur.

Skulle bare velge 3 av mine favoritt gensere. Men valget var vanskelig så jeg valgte fram 6 i steden for. Elsker alle genserene mine, men disse er de jeg bruker mest.


Shorts Levi's

Ryan Sheckler bør passe seg for meg, siden jeg er best. Kødda. Ikke la dere lure, jeg er drit dårlig på skateboard.


Hvor ting er fra finner du her.
Genser og briller fra HM.

Denne genseren minner meg veldig mye om angora genseren til Acne fra Men's Fall/Winter 2012 kolleksjonen (Denne her). Fikk den for en knall pris, så hvorfor ikke. Har også fått hekta på solbriller, runde solbriller. Siden sola er her og været er varmt så trenger jeg masse solbriller. Å jeg elsker hvert fall runde! Syns det er de som kler meg best.


Monki

Var like før jeg kjøpte meg disse platform skoene fra Monki. Det som hindra meg var at de var helt jævlige å gå i. Angrer litt nå. Alle vennene mine syns de var stygge, noen likte de. De fleste likte de ikke. Men jeg elsker de!


Skjerf fra Nelly. Jakke fra Issue 1.3. Skjorte fra American Apparel. Bukse fra Zara.

Dette skjerfet kjøpte jeg for noen dager siden og den er allerede blitt lagt på hylla. Er så deilig og varmt nå. Holdte på å svette ihjel i t-skjorte og shorts i Oslo i dag. Fikk ikke gjort så veldig mye siden alt stengte 4. Noe vi ikke viste så¨vi trudde du hadde god tid. Så nå er jeg hjemme. Tenkte å rydde rommet litt, det trengs for å si det sann.


Herregud så koselig jeg hadde det i går! Bortsett fra at det var alt for varmt, men skal ikke klage. Heller det enn regn. Dere ser hva jeg har gjort på bildene over. Har vært litt over alt. Nå skal jeg til Oslo! Tar ikke med kamera denne gangen. Første gang jeg ikke tar med kameraet til Oslo. Men orker ikke bære rundt på det siden den er så tung.
Jakke fra Monki. T-skjorte fra Weekday. Skjerf fra Nelly.


Skjorte fra HM. Solbriller fra Ray-Ban.

Skjorta er egentlig veldig harry og stygg, men det var bare noe med den jeg likte. Var en kort skjorte, men klippet av armene så den ble til en vest. Veldig usikker på hva jeg kan bruke den med. Men syns den ble kulere når jeg klippet av ermene!

Like or dislike?
Alt fra HM.

Har satt shoppestopp på meg selv frem til sommer. Er bedre å spare til det enn å bruke masse smått og unødvendige penger nå. Kjøpte hvert fall dette her, også kommer pakken min fra Nelly.com snart tenker jeg. Å etter det skal jeg ikke bruke mer penger forhåpentligvis. Kjøpte meg også en bukse, dere ser den sikkert fremover, tror den vil bli mye brukt fremover! 

Bilder fra i dag:

Malin, meg og Aurora<3<3

Har stått opp tidlig siden fredag pga dømming. Er dritt lei og drit sliten, gleder meg til dette er over så jeg kan få tilbake masse søvn. Kødda, de er skole over i morgen. Faen. Jaja, ellers er jeg veldig fornøyd med cupen i år! Uheldig med været bare, har vært ute å dømt så jeg er sannsyneligvis syk. Ellers dro noen av dommerne til Katti for middag, som var koselig! Er det noe som er diggere enn mat så er det garantert gratis mat.

Veldig dårlige bilder, men det var fordi lyset her var så dårlig. Derfor ble det svart/hvitt bilder! Hadde det hvert fall veldig koselig i dag. Jamila, Mirela og Ivanna kom på besøk. Vi så på "Life as we know it" og "Black Christmas". Ville ikke se på skrekkfilm men jentene måtte absolutt se på. Filmen var ekkel og fæl, anbefaler ikke til de som ikke liker skrekk og gru. Ellers var det koselig. Også skal jeg dømme i Fredrikstad Cupen i morgen som jeg har fortalt flere ganger. Blir bra tenker jeg!


Hva er det du liker med deg selv? Øyenbrynene mine, leppene, hudfargen og personeligheten tenker jeg.

Er du homse som alle skal ha det til? Haha nei jeg er ikke homse.

Er du og Melina Johnsen bestevenner og har dere god kontakt? Vi var bestevenner, vi er ikke venner nå lenger. Dessverre.

Bruker du sminke? Nja

Hvis ja, hva bruker du? Jeg fyller bare inn øyenbrynene mine. Gjør ikke særlig mer. Helt ærlig ser jeg ikke på det som sminke. Øyenbrynene føler jeg liksom at jeg må ordne uansett.

Hvordan jeg ordner øyenbrynene mine kan du se her.

Hva har du tenkt til å gjøre etter videregående? Jeg har egentlig ikke peiling. Jeg er så skole lei nå, dere aner ikke. Men jeg tar det som det kommer.

Har du noen i kikkerten akkurat nå? Umh kanskje!

Hvordan har du det? Jeg har det bra! Som sagt, er bare skole lei. Å det ødelegger veldig mye. Men har veldig mye til å se fram til og jeg er lykkelig.

Dine aller bestevenner? Har ingen "bestevenn", men veldig mange gode venner. Om dere skjønner. Skulle gjerne nevnt alle sammen, men ender alltid opp med at jeg glemmer noen.

Har du flest jente- eller guttevenner? Jentevenner helt klart. Jeg er definetivt en av jentene.

Hva hadde du i snitt i jul? Det er privat. Eller jeg har ikke regna det ut.

Hvilken linje og skole går du på? Jeg går på design og håndverk på Glemmen.

Hva er drømmeyrket ditt? Ønsker å skape mitt eget motehus.

Dette var noen spørsmål fra spørsmålsrunden jeg hadde for lenge siden, hadde vist glemt å svare! Så jeg svarer nå. Bare å spørre mer om dere lurer på noe. 


Fra Topman, Nelly, Acne, Weekday og Cheap Monday.

Gira på farger! Håper så mange som mulig går med farger i stedet for svart og hvitt denne sommeren.

Sliten. Gruer meg til uka kommer, skal dømme Fredrikstad cupen hele helgen som jeg fortalte. Uten at i morgen for da kommer noen av jentene over på besøk. Det blir koselig! Ellers skjer det ingenting spennende, kutta meg. Henger litt etter med cut for Bieber dessverre. Ellers skjer det ingenting, så slutter å skrive nå. Vi snakkes!Forandret litt på designet. Syns det andre var så kjedelig. Av en eller annen grunn trives jeg best uten header. Så vil være uten det en stund. Likte veldig godt bakgrunnen, fargerikt. Det er fra et av skjerfa til Givenchy om noen lurer. Er veldig fornøyd og håper dere liker det også!


Disse 3 tingene er på vei hjem til meg akkurat nå! Alt er fra Nelly.com

Like or dislike?

Les mer i arkivet » August 2014 » Mai 2014 » Mars 2014


This blog is written by Hao Vu. Hao is a 18 years old fashionblogger from Norway. Enjoy!

Contact:
haopvu@hotmail.com

hits