Har fått meg ny blogg. 

haovu.blogg.no

haovu.blogg.no

haovu.blogg.no


Håper dere enda vil følge meg!
Snapback fra 9Fifty. T-skjorte og sko fra Vans. Jakke fra Levi's. Bukse fra Zara.


Skjorte fra Marwin & Friends. Solbriller fra Tgr.

Lette litt oppe i kjelleren for å finne ting, gjorde dette hele tiden da jeg var liten. Men nå som jeg er eldre så finner jeg flere brukbare ting. Som denne skjorta. Tror den er pappas gamle skjorte. Jeg elsker den og tror den allerede vil bli tatt mye i bruk. Fant også en Gianni Versace skjorte, som er pappas. Så tror den også vil bli en del brukt, kan vise dere bilder av den senere! Nå skal jeg av gårde til Sats. Long time, no see.


Jakke Vintage. Tee fra HM.

1.juni. (2.juni i dag. Dette innlegget er fra dagen i går) Det er offisielt sommer! Å det er herlig. Det pøs regna i rundt 10 minutter, men det var stekende sol ellers så jeg er fornøyd. Dro til Vispen, så til Camilla på dagen, så senere på kvelden dro vi til Hvaler. Hadde det veldig bra, er bare sliten nå! Skal dra å trene nå snart, føler det trengs.
<3<3

Grunnen til at jeg ikke har blogget så mye er fordi det har vært så fint vær. Fint vær, mye å gjøre. Prøver å utnytte det fine været når vi har det. Derfor jeg (sikkert ingen heller) ikke liker vinter, fordi da er det ikke så mye å gjøre.

Les mer i arkivet » August 2014 » Mai 2014 » Mars 2014


This blog is written by Hao Vu. Hao is a 18 years old fashionblogger from Norway. Enjoy!

Contact:
haopvu@hotmail.com

hits