Snapback fra 9Fifty. T-skjorte og sko fra Vans. Jakke fra Levi's. Bukse fra Zara.


Skjorte fra Marwin & Friends. Solbriller fra Tgr.

Lette litt oppe i kjelleren for å finne ting, gjorde dette hele tiden da jeg var liten. Men nå som jeg er eldre så finner jeg flere brukbare ting. Som denne skjorta. Tror den er pappas gamle skjorte. Jeg elsker den og tror den allerede vil bli tatt mye i bruk. Fant også en Gianni Versace skjorte, som er pappas. Så tror den også vil bli en del brukt, kan vise dere bilder av den senere! Nå skal jeg av gårde til Sats. Long time, no see.


Jakke Vintage. Tee fra HM.
Briller fra Ray-Ban. Genser fra HM. Skjorte og shorts fra Zara. Belte fra Jack & Jones. Sko fra Toms.

Hatt en skikkelig bra sommerdag i dag! Som dere ser har jeg vært ute med Iselin (Dere kan lese om det her.). Akkurat nå så rydder jeg rommet mitt (Også skriver jeg dette innlegget her da), blir alltid så rotete når jeg skal finne ut hva jeg skal ha på meg. Jeg lover dere det ser helt jævlig ut. Kan vise dere det en gang!

Genser, skjorte og shorts fra HM. Jakke fra Issue 1.3.


Hvor ting er fra finner du her.
Genser og briller fra HM.

Denne genseren minner meg veldig mye om angora genseren til Acne fra Men's Fall/Winter 2012 kolleksjonen (Denne her). Fikk den for en knall pris, så hvorfor ikke. Har også fått hekta på solbriller, runde solbriller. Siden sola er her og været er varmt så trenger jeg masse solbriller. Å jeg elsker hvert fall runde! Syns det er de som kler meg best.


Skjerf fra Nelly. Jakke fra Issue 1.3. Skjorte fra American Apparel. Bukse fra Zara.

Dette skjerfet kjøpte jeg for noen dager siden og den er allerede blitt lagt på hylla. Er så deilig og varmt nå. Holdte på å svette ihjel i t-skjorte og shorts i Oslo i dag. Fikk ikke gjort så veldig mye siden alt stengte 4. Noe vi ikke viste så¨vi trudde du hadde god tid. Så nå er jeg hjemme. Tenkte å rydde rommet litt, det trengs for å si det sann.
Jakke fra Monki. T-skjorte fra Weekday. Skjerf fra Nelly.
Shorts fra Topman. Skjorte fra American Eagle Outfitters. Briller fra Ray-Ban.

Hadde tenkt å bruke shorts i dag, til jeg fant ut hvor kaldt det egentlig var. Så bare tok på meg Zara buksa og cardiganen min på. Dro ut på Shiki Sushi med Evelyn og Amalie. Var utrolig koselig å se dem igjen! Selv om jeg var med Evelyn nesten hele dagen i går. Vi tok noen bilder som jeg legger ut senere. Må bare rydde rommet mitt så kan jeg vise dere dem! Ble ikke særlig mange.


T-skjorta er fra Zara. Om du ser nøye så er det et flagg på brystet. Kreativ i dag.


Genser og bukse fra ZaraTOMS

Fikk disse skoene av Josefine i sommer. Ho kjøpte dem da ho var i Spania. Verdens beste  Skal bruke disse i dag, endelig er det fint vær!! Du kan få kjøpt Toms sko på DNA nå, de har hvert fått de inn i Sarpsborg og Fredrikstad! Skal definetivt kjøpe meg et par til. Vil ha dem i hvit eller sand-brun.

Fant fram disse skoene i går. Kjøpte de for lenge siden, men har bare aldri brukt dem. De er egentlig litt store også. Men de er deilige å gå i. Hva syns du? Helt ærlig syns jeg de er finest på sommeren til beige shorts. Men det får vell funke.

Les mer i arkivet » August 2014 » Mai 2014 » Mars 2014


This blog is written by Hao Vu. Hao is a 18 years old fashionblogger from Norway. Enjoy!

Contact:
haopvu@hotmail.com

hits